Hlavní navigace

Discovery HD Showcase se špatnou identifikací

23. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 2. 2010

K technické chybě při odbavování signálu došlo dnes u kanálu Discovery HD Showcase. Ta má za následek, že se program neidentifikuje pod tímto názvem, ale jako Discovery HD. Právě nové logo bylo nahrazeno dočasně tím původním. Divák tak může jednoduše nabýt dojmu, že nesleduje Discovery HD Showcase, ale Discovery HD, které však v současné době již neexistuje.

O tom, že však k žádné změně nedošlo, přesvědčí diváka vysílané upoutávky a elektronický programový průvodce (EPG). Ty jsou věnovány právě kanálu Discovery HD Showcase. Společnost nyní zjišťuje, co problém způsobilo a pracuje na jeho odstranění. O výsledcích vás server DigiZone.cz bude pochopitelně informovat. Program Discovery HD Showcase je dostupný prostřednictvím vybraných kabelových a IPTV operátorů (např. RIO Media, Self Servis) a také na satelitu díky platformě Skylink, zde navíc s holandskými titulky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).