Hlavní navigace

DigiZone.cz má dva nové blogery

24. 11. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
24. 11. 2009

Do blogů serveru DigiZone.cz začali přispívat dva noví uživatelé. Tím prvním je ředitel motoristického Sportu 5 Jiří Hojgr, druhým pak anténář a montážník z Domažlic David Rácz. Blog prvního autora najdete na adrese: http://hojgr.blog­.digizone.cz/, druhého na: http://racz.blog­.digizone.cz/. Na DigiZone.cz dále přispívá např. také šéf hudební televize Óčko Jiří Balvín nebo ředitel zpravodajství České televize Milan Fridrich.

Jiří Hojgr se ve svém aktuálním textu zabývá sledovaností a tematickými stanicemi. Dalo by se přeneseně říci, že pokud nemáte ukazatel sledovanosti, nejste in, konstatuje Hojgr a dodává, že jsou zde ale také programy, které výsledky nevykazují, ale přesto se snaží zaujmout operátory, aby se objevily v jejich nabídce. David Rácz pak popisuje aktuální situaci s novými kupóny platformy CS Link, která dle jeho slov způsobila řadu nepříjemností, kdy si lidé nemohou zvyknout na to, že sice získali vyšší počet programů, za který však musí zaplatit také odpovídající cenu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).