Hlavní navigace

Digitální Radio Wave chystá pro posluchače Stimul festival

10. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 8. 2011

Český rozhlas – Radio Wave, veřejnoprávní okruh určený mladé generaci, připravil pro své posluchače novinku. Navázal spolupráci s hudebním festivalem Stimul a návštěvníci pražského Divadla Archa se tak mohou těšit 1. října na Radio Wave Stimul festival, na němž se objeví například Shabazz Palaces, Emeralds, The City Kill, Hildur Gudnadóttir a především DJ Peaches.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Vysílání digitálního rozhlasu DAB a DAB+ se rozšířilo do Brna

Stimulovat posluchače novou hudbou je jedním z podstatných cílů Radia Wave a jakožto milovníci koncertů pak přirozeně vyhledáváme situace, jak naší snahu přenášet i mimo digitální svět, uvedl při příležitosti představení blížícího se festivalu hudební dramaturg této stanice Tomáš Turek. Radio Wave Stimul festival je tedy dalším vyústěním snahy dát najevo, že jsme stále naživu a v plné síle, dodal Turek. Vstupenky na akci jsou k dispozici v předprodeji za 250 Kč a na místě za 350 Kč. Kdo nebude moci dorazit, může si naladit Wave a jeho přímý přenos.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).