Hlavní navigace

Digitální kabelová televize UPC se obohatila o další kanál

29. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 4. 2010

Regionální televizní stanice BTV (Brněnská televize) dnes přibyla do digitální nabídky kabelového operátora UPC Česká republika. Program se na pražském Jižním Městě nachází na pozici 91, kde bylo již dlouho vyhrazené místo pro lokální vysílání. Kanál je prozatím stále označen jako „rezerva region“. Právě BTV, respektive brněnská společnost Aidem, vyhrála nedávno výběrové řízení na obsazení jedné z pozic v rámci kabelových sítí tohoto operátora.

K TÉMATU: Brněnská televize BTV vydražila pozici v celostátní kabelové síti UPC

Původně regionální televizní stanice z Brna dnes nabízí life stylový program určený televizním divákům po celé republice. Zaměřuje se zejména na diváckou skupinu 30+, ale myslí i na další věkové a sociální skupiny, například na ženy na mateřské dovolené či na seniory, uvedl k zařazení tohoto kanálu mluvčí UPC František Malina. BTV je zařazena do programové nabídky Starter. Tu bez výjimky přijímají všichni zákazníci digitální televize UPC.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).