Hlavní navigace

Digitální kabel UPC se obohatil o českou verzi Nickelodeonu

6. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 4. 2010

Česká verze dětského programu Nickelodeon dnes oficiálně vstoupila do digitální kabelové nabídky společnosti UPC Česká republika. Diváci ji najdou v seznamu svého přijímače mezi stejně zaměřenými stanicemi, jako jsou např. Minimax, JimJam apod. Program se stal součástí nabídky Standard a Relax, která je také automaticky obsažena v balíčku Standard..

Nickelodeon je již pátou televizní stanicí, kterou jsme od počátku tohoto roku zařadili do naší digitální televizní nabídky, uvedl při této příležitosti generální ředitel UPC Česká republika Václav Bartoň. Ve svém vysílání se Nickelodeon soustřeďuje především na děti ve věku od 6 do 14 let. Nabízí seriály, jako jsou například Tučňáci z Madagaskaru, iCarly či SpongeBob. K dispozici je rovněž internetová stránka www.nickelodeon.cz. Zákazníci UPC mají již od začátku k dispozici také elektronického programového průvodce (EPG). Program je šířen ve formátu 4:3.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).