Hlavní navigace

Digital Broadcasting ve čtvrtek konečně odhalí plány a rozvoj multiplexu 4

29. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nový provozovatel multiplexu 4, společnost Digital Broadcasting, chystá první tiskovou konferenci, na níž představí plán rozvoje této sítě. DigiZone.cz pochopitelně nebude na místě chybět.

Společnost Digital Broadcasting, která je novým provozovatelem multiplexu 4, dnes informovala, že ve čtvrtek seznámí novináře na tiskové konferenci s dalšími plány rozvoje své digitální sítě. Operátor převzal multiplex po společnosti Telefónica Czech Republic, která ho roky nechávala ve stávající podobě, tedy v experimentálním režimu a s vysíláním pouze v omezené míře z Prahy, Brna a Ostravy. Síť vysílala před několika lety také v Plzni, ale zde byl její signál vypnut.

K TÉMATU: Multiplex 4 nabídne regionalizaci po krajích. Do června spustí 10 nových lokalit

BRAND24

Pozvánka na první tiskovou konferenci pořádanou novým provozovatelem multiplexu 4.

Pozvánka na první tiskovou konferenci pořádanou novým provozovatelem multiplexu 4.

Za multiplexem 4 nyní stojí Radim Pařízek, mimo jiné šéf moravského Rádia Čas, a bývalý generální ředitel televize Nova Vladimír Železný. Na tiskové konferenci, kterou bude Digital Broadcasting pořádat, se objeví i Martin Roztočil, někdejší ředitel vysílacích služeb Českých Radiokomunikací, který pomáhal rozjíždět digitální vysílání multiplexů 1 a 2. Nyní pomáhá Pařízkovi a Železnému po technické stránce s chodem multiplexu 4.

Server DigiZone.cz pochopitelně nebude chybět na místě a přinese svým čtenářům aktuální zpravodajství.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).