Hlavní navigace

Digi2GO: podívejte se, jak vypadá na třech platformách

8. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Digi CZ
UVNITŘ GALERIE – Máme pro vás snímky uživatelského prostředí nově uvedené IPTV služby původně pouze satelitního operátora Digi TV, resp. Nová Digi TV.

Obrazovky byly odchyceny jednak na mobilním telefonu LG Flex 2 (Android) a jednak na počítači s operačním systémem Windows 10 a webovým prohlížečem Firefox.

Jako třetí jsou zařazeny snímky z uživatelského prostředí dodávaného set-top boxu Arris VIP1113 spolupracujícího taktéž s platformou 4Net.TV solutions, na které je služba postavena.

ČTĚTE TAKÉ: Digi2GO: zcela bez set-top boxu nebo s až dvěma. A za jednu cenu

IPTV box Arris VIP1113 (test)

A kraťounké první dojmy?

BRAND24

Digi2GO má příjemně přehledné prostředí, neméně přehledné EPG a také hodně zajímavě udělaný rychloposuv v rámci pořadu. Má totiž obrazový náhled, což se hodí při přeskakování reklam (viz galerie). Potěšila mě grafika i citlivě sladěné prostředí v rámci všech tří platforem a jsem zvědav, jak dalece bude dotaženo.

Co se týče ovládání set-top boxu, i to vypadá hodně nadějně. Opravdu ale nechci předbíhat, takže počkejme na test. V každém případě se však po stlačení OK objeví to, co se podle mého názoru objevit má. Pokud jste v živém vysílání, tak přehled kanálů a informace o aktuálním pořadu, pokud jste např. ve Zpětném zhlédnutí, tak popisek k přehrávanému pořadu a naznačené ovládací operace (pause, rychloposuv atd.).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).