Hlavní navigace

Digi CZ a ČT Sport budou spolupracovat při vysílání fotbalového El Clásico

1. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: YouTube
Utkání mezi FC Barcelonou a Realem Madrid uvidí všichni diváci Digi TV v přímém přenosu, ten samý večer se dočkají i diváci ČT Sport.

Satelitní platforma Digi CZ, která zakoupila exkluzivní práva na vysílání nejvyšší španělské fotbalové soutěže La Liga, pilně zbrojí na největší tahák sezóny, kterým by měl být zápas mezi týmy FC Barcelona a Real Madrid. V rámci příprav se domluvila s Českou televizí na vysílacích právech pro záznam utkání, který odvysílá po svém pravidelném programu Synot ligy.

Dle dohody mezi oběma televizemi bude záznam odvysílán na kanálu ČT Sport. Zápas se odehraje v sobotu 2. 4. od 20:30 hodin, po přímém přenosu na Digi TV bude zápas vysílat program ČT Sport. Česká televize tak bude vedle Digi TV jediným médiem, které zápas v České republice odvysílá.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).