Hlavní navigace

Další změna po odchodu Sarba ze CME: Markízu opouští její šéfka Zuzana Ťapáková

25. 9. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zuzanu Ťapákovou nahradí ve vedení televize Matthias Settele. CME ho uvítala jako zkušeného manažera, který Markízu dokáže provést kritickým obdobím, jež právě zažívá.

Z vedení jedné z televizí, která patří pod mediální společnost Central European Media Enterprises (CME), odchází další vysoce postavený manažer. Poté, co se Nova rozloučila se šéfem zpravodajství Vladimírem Mužíkem, končí také generální ředitelka Markízy Zuzana Ťapáková. CME to oznámila dnes prostřednictvím tiskové zprávy. Ťápákovou nahradí Matthias Settele, který má v televizním businessu taktéž dlouhodobé zkušenosti. Těším se na řízení týmu na Slovensku a jsem rád, že budu součástí úspěchu Markýzy a přispěji k rozvoji stanic a značek napříč všemi médii, uvedl Settele.

BRAND24

K TÉMATU: O vedení CME, vlastníka Novy, se rozdělí Christoph Mainusch a Michael Del Nin. Vystřídají Sarba

Matthias Settele před nástupem do CME zastával pozici generálního manažera ve společnosti Turner Nordic a Baltic a působil jako senior konzultant pro rakouskou veřejnoprávní televizi ORF. Settele byl také televizním a produkčním konzultantem pro několik mezinárodní televizní skupiny včetně RTL Group, MTG/Viasat Group a Turner Broadcasting International, jakož i televizní stanice, produkční společnosti a univerzity v rámci Evropy. Před začátkem dráhy konzultanta pracoval jako Senior Vice Prezident pro obchodní záležitosti pro společnost RTL v Německu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).