Hlavní navigace

Další retro na TV Barrandov: na pondělky nasadí legendárního Sandokana

25. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Italský koprodukční seriál ze sedmdesátých let půjde přímo proti Cestám domů na Primě family a Zdivočelé zemi na ČT 1

Populární dobrodružný seriál Sandokan, který svého času vysílala Československá televize, se vrací na české televizní obrazovky. Od příštího pondělí jej bude v hlavním vysílacím čase od 20 hodin vysílat televize Barrandov. Nasadí jej tedy proti rodinnému seriálu Cesty domů, kterým v pondělí večer vyhrává souboj o diváky Prima family, nebo reprízované Zdivočelé zemi na ČT 1. Šestidílný Sandokan zaplní pondělní večery na Barrandově až do začátku letních prázdnin.

BRAND24

K TÉMATU: TV Barrandov opráší tajuplný pořad Věřte, nevěřte, s nímž dříve bodovala Prima

Seriál z doby britské kolonizace Malajsie v 19. století vznikl v koprodukci Itálie, Francie, Británie a někdejšího Západního Německa. „Britský kolonizátor James Brooke chce vší silou upevnit svoji moc. Ale je tady pirát Sandokan, syn Maháradži a poslední člen bývalé vládnoucí dynastie, který se postaví kolonizaci a bojuje proti nepřátelům, aby osvobodil zemi od kruté nadvlády,“ popisuje seriál jeho oficiální distributor. Hlavní role Sandokana se zhostil populární herec Kabir Bedi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).