Hlavní navigace

Další operátor IPTV se chystá do Prahy: brněnský Netbox

31. 12. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 12. 2007

Řady poskytovatelů digitální televize přes internetový protokol (IPTV) rozšířila brněnská společnost Smart Comp. Zkušebně tato firma nabízela svoji službu Netbox televize od letošního září, na komerční provoz přešla 26. října. Dosud si ji mohli objednat pouze zákazníci napojení na optickou síť Smart Comp. ve vybraných čtvrtích v Brně. Od prosince je dostupná i v Jihlavě, na únor 2008 plánuje start v Havlíčkově Brně a chystá se rovněž do Prahy.

PŘÍLOHA: Přehled všech IPTV operátorů v České republice a jejich nabídek

BRAND24

V metropoli se Netbox nejprve soustředí na sídliště Stodůlky (v blízkých Nových Butovicích nabízí IPTV konkurenční Mattes AD z Frýdku-Místku). Přesný termín spuštění ale firma ještě neoznámila. Netbox nabízí dvě základní programové nabídky, TV Start s devíti programy za 179 korun měsíčně včetně DPH, jejíž součástí je i filmový kanál Nova Cinema, a TV Start se 41 programy za 279 korun měsíčně včetně DPH.

K oběma základním nabídkám je možné dokoupit až šest tematických balíčků za 100 až 300 korun měsíčně včetně DPH. Firma zákazníkům dodává vlastní set-top-box Motorola VIP 1510, který lze zakoupit do osobního vlastnictví nebo pronajmout za měsíční poplatek, jehož výška závisí na objemu odebíraných služeb.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).