Hlavní navigace

Další Milníky digitální televize již 12. května v Lucerně

4. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 5. 2009

První konference, která je pořádaná při příležitosti vypnutí analogového vysílání v Praze, se uskuteční již příští týden 12. května. Pořádat ji bude jako už tradičně časopis Sdělovací technika. Nejde tedy o žádnou jinou konferenci, než jsou Milníky digitální televize. Účastnici se mohou podle šéfredaktora Petra Beneše těšit na řadu zajímavých hostů v čele s představiteli televize Nova.

Z pozvánky, která dorazila do redakce serveru DigiZone.cz, vyplývá, že partnery bude právě TV Nova, dále satelitní platforma Skylink nebo operátor SES Astra. Jedním z mediálních partnerů pak bude také Regionální televizní agentura (RTA). Nastolena budou např. témata, jako jsou nové služby televize Nova, rozsvítíme optiku proti analogové tmě, satelit – klíč ke světu HDTV nebo dopad vypnutí vysílače Žižkov na Prahu a okolí. Akce se uskuteční symbolicky v kině Lucerna ve Vodičkově 36 na Praze 1.

Další podrobnosti a formuláře k registraci naleznou zájemci zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).