Hlavní navigace

Další medaili se dnes pokusí získat lyžařský běžec Lukáš Bauer

15. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 2. 2010

V běhu na lyžích na 15 km volně se dnes pokusí získat některý z cenných kovů na XXI. Zimních olympijských hrách Vancouver 2010 Lukáš Bauer. Diváci ho budou moci sledovat na veřejnoprávním kanále ČT 2 v klasickém rozlišení přibližně od půl desáté večer, ve stejný čas pak také na ČT HD. Běh na lyžích bude také náplní panevropského sportovního kanálu Eurosport (SD i HD verze).

Na stejné trati se představí i další čeští závodníci. Budou jimi Martin Jakš, Martin Koukal, Jiří Magál a Milan Šperl. V Alpském lyžování mužů se již od půl osmé postaví na start postupně Ondřej Bank, Petr Záhrobský a Kryštof Krýzl. Přímý přenos bude komentovat Petr Vichnar. Opomenout nesmíme ani program ČT 4, který připravil na půl devátou Snowboard mužů. V tom jsou našimi nadějemi David Bakeš a Michal Novotný. Právě první jmenovaný je také jedním z adeptů na medailové umístění.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).