Hlavní navigace

Čtvrtý kanál Barrandova, stanice Barrandov Muzika, odstartuje v létě

14. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Žánrové spektrum programové nabídky Barrandova tak nabude na pestrosti a atraktivity divácké i obchodní,“ uvedl majitel TV Barrandov, podnikatel Jaromír Soukup.

Ještě v průběhu léta letošního roku spustí provozovatel plnoformátové Televize Barrandov, společnost Barrandov Televizní Studio, svůj již čtvrtý program, tematickou stanici Barrandov Muzika. Oznámil to Jaromír Soukup, majitel a předseda představenstva firmy Empresa Media, do jejíhož portfolia TV Barrandov patří. Konkrétní zaměření nového programu prozatím není známé, ale není vyloučeno, že bude orientována podobným směrem jako Šlágr TV. Majitel televize měl totiž v minulosti zájem o stanici Senzi TV, jejímž provozovatelem je slovenská mediální skupina Joj. Jednání ale nakonec nedopadla.

BRAND24

K TÉMATU: TV Barrandov spustí kromě avizovaných kanálů i stanici Barrandov Muzika

Zahájením vysílání stanice Barrandov Plus nekončí rozšiřování našeho televizního portfolia. Již na léto letošního roku plánujeme spustit hudební stanici Barrandov Muzika. Žánrové spektrum programové nabídky Barrandova tak nabude na pestrosti a atraktivity divácké i obchodní, konstatoval Soukup. Stanice Barrandov Plus startuje již o nadcházejícím víkendu. Kromě multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group, kde je její primární distribuce, bude televize dostupná také v nabídce placených služeb – na kabelu, IPTV i satelitu. Nová televize bude kombinovat tvorbu pro nejmenší diváky s dokumenty a vzdělávacími seriály.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).