Hlavní navigace

Na ČT HD se vrátí sport, nabídne přenos semifinále i finále Ligy mistrů

16. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 4. 2010

Poprvé po ukončení Zimních olympijských her ve Vancouveru se na program ČT HD, stanici České televize ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV), vrátí sportovní přenosy. Kavčí hory touto formou nabídnou semifinálové a finálový zápas fotbalové Ligy mistrů. ČT kvůli tomu bude muset narušit dosavadní strategii, kdy na pozici ČT HD šířila od pondělí do čtvrtka a o víkendu program ČT 1 HD a v pátek ČT 2 HD.

TIP: Jak naladit program ČT HD s přenosy Ligy mistrů ve vysokém rozlišení obrazu

DT24

Semifinálové zápasy Ligy mistrů mezi Bayernem Mnichov a Olympique Lyon, a Interem Milán a Barcelonou, totiž proběhnou vždy v úterky a ve středu – 21. a 22. dubna, a 27. a 28. dubna. Vítězové semifinálových kol se utkají v sobotu 22. května o pohár Ligy mistrů. Přenosy zároveň poběží ve standardním rozlišení na programech ČT 2 a ČT 4.

Například příští úterý 20. dubna tak poběží na pozici ČT HD program ČT 4 HD s přenosem semifinálového zápasu Ligy mistrů mezi Interem Milán a Barcelonou, o den později program ČT 2 HD s přenosem semifinálového zápasu Bayern Mnichov a Olympique Lyon. Všechny přenosy ČT nabídne v nativním HD rozlišení.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).