Hlavní navigace

ČT HD během olympiády s EPG, ČT 2 a ČT 4 bez

15. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 2. 2010

Diváci kanálů ČT 2 a ČT 4 se musí během XXI. Zimních olympijských her Vancouver 2010 obejít bez elektronického programového průvodce (EPG). Alespoň se to týká terestrické digitální televize (DVB-T) a satelitu (DVB-S) – platformy CS Link a Skylink. Zajímavostí však je, že na kanálu ČT HD, který kombinuje během olympiády vysílání Dvojky a Čtyřky, EPG je.

Průvodce je sice vysílán na kanálu ČT 2, ovšem pouze mimo přenosy a záznamy z olympijských her. V době, kdy se objeví na obrazovce programu tento svátek, musí se divák spokojit pouze s názvem Olympijské studio – ZOH Vancouver 2010. Na stanici ČT 4 je pak tato informace po celý den a navíc ještě Olympijské studio – Nejlepší momenty her. Anotace pak obsahuje informaci, že: časy vysílaných přenosu a záznamů jsou orientační, a po dobu konání nebude ČT poskytovat na programu ČT2. kód VPS a EPG k jednotlivým sportům. Děkujeme za pochopení..

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).