Hlavní navigace

ČT 24 chystá na dnešní večer od 20:00 speciál Státní maturity 2011

13. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 4. 2011

Dvouhodinový speciál Státní maturity 2011 připravila na dnešní večer od 20 hodin zpravodajská ČT 24. Moderování se ujmou David Borek a Zuzana Tvarůžková, která do debaty bude průběžně zapojovat diváky prostřednictvím komunikačních cest, známých z Hyde parku ČT 24, přiblížil mluvčí České televize Ladislav Šticha. V první části se v živých vstupech přihlásí vybrané školy z Brna, Ostravy a Českých Budějovic.

K TÉMATU: Speciál o vládní krizi přinesl ČT 24 rekordní čísla, v neděli porážela Novu

BRAND24

Studenti, učitelé a rodiče budou mít příležitost diskutovat přímo s ministrem Josefem Dobešem a šéfem CERMATu Pavlem Zeleným, uvedl Šticha. Zkušenosti z jiných evropských zemí zprostředkují polský zpravodaj ČT Miroslav Karas a profesor Rudolf Haňka z britské Cambridge. V závěrečné části se ČT 24 pokusí o hlubší debatu o dalším směřování našeho školství, dodává mluvčí ČT.

Debaty se kromě ministra školství Josefa Dobeše zúčastní rektor Technické univerzity v Liberci Zdeněk Kůs, Radek Špicar ze Škody Auto, který je i poradcem Svazu průmyslu a dopravy, pedagog a lektor kritického myšlení Ondřej Hausenblas či předseda Sdružení soukromých škol Čech, Moravy a Slezska Vladimír Kolder.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).