Hlavní navigace

CS Link TV začala vysílat magazín s novinkami o digitalizaci

30. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 5. 2008

Především teleshoppingový kanál CS Link TV šířicí svůj signál volně na satelitní pozici 23.5 st. východně, začal vysílat magazín s novinkami, které se týkají digitalizace. Pořad s názvem CS Link magazín vysílá televize několikrát denně, protože však tento kanál nemá k dispozici webové stránky a aktuálně ani teletext, divák si na něj zkrátka musí v programovém schématu počkat. CS Link magazín je obdobou oblíbeného pořadu Dr. Dish Magazin, který vysílá stejnojmenná televize na pozici 19.2 st. východně.

BRAND24

Poslední vydání české mutace bylo rozděleno do několika částí, a to Aktuality, Byli jsme u toho, CS Link TV volá, Řekli o digitalizaci a Digislovníček. V prvním úseku moderátorka seznámila především s programovými novinkami v oblasti satelitu i televize, v druhé části byl záznam z přenosu tiskové konference zpravodajské televize Z 1 z Ostravy a následný rozhovor s jejím ředitelem Martinem Mrnkou a uprostřed pořadu byl již hostem u telefonu tradiční host, národní koordinátor Zdeněk Duspiva. Zpovídaným byl také ředitel techniky televize Prima Patrik Slavík a na konci pořad osvětlil, co je DVB-C.

Pořad CS Link TV vyrábí pro firmu Media Vision ostravská televize Polar patřící pod značku RTA.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).