Hlavní navigace

Nový satelitní program CS Link TV nabídne přenosy z veletrhu Invex

16. 10. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 10. 2007

Konferenci Milníky digitální televize v České republice nebo akci HD Live! věnovanou televizi ve vysokém rozlišení, obě z brněnského veletrhu Invex/Digitex 2007, nabídne živě nový satelitní program CS Link TV. Serveru DigiZone.cz to potvrdil Leoš Pohl, zakladatel satelitní platformy Czech Link, nynějšího CS Linku.

CS Link TV bude stanice zaměřená na propagaci digitalizace. Když jsme o ní mluvili s generálním ředitelem společnosti Astra CEE Martinem Kubackim, klepal si na čelo, kdo by mohl sledovat takový program, když už bude mít satelitní přijímač a o digitalizaci tedy všechno ví. Jenže my chceme CS Link TV pouštět i v prodejnách televizní techniky a na velkoplošných obrazovkách na veřejných místech, protože informovanost spotřebitelů je podle nás stále malá, přiblížil Pohl.

BRAND24

Konference Milníky digitální televize, tradičně pořádaná vydavatelstvím Sdělovací technika, proběhne na Invexu v úterý 23. října od 13:30 hod. v sále A Kongresového centra. Účast na ni přislíbili zástupci všech významných televizních společností i operátoři digitálních platforem. Narozdíl od jiných akcí by na Milnících měl vystoupit také generální ředitel televize Nova Petr Dvořák.

Akci HD Live! zaměřenou na televizi ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) bude provázet rovněž konference, naplánovaná na čtvrtek 25. října. Proběhne od 10:00 do 16:30 hod. v pavilonu F, v prostoru „HD kina“. Server DigiZone.cz je mediálním partnerem této akce. Veškeré podrobnosti o HD Live! najdete zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).