Hlavní navigace

Chello Central Europe, provozovatele řady placených kanálů, opustila přední manažerka

2. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Firma v tiskové zprávě o odchodu Aleny Blahovcové hovoří poměrně stroze. Za její téměř dvacetileté působení v Chello Central Europe ji však může být za leccos zavázána.

Společnost Chello Central Europe, která je mimo jiné v České republice a na Slovensku provozovatelem řady placených kabelových a satelitních kanálu, opustila po sedmnácti letech viceprezidentka partnerského prodeje (VP Affiliate Sales) Alena Blahovcová. Firma o tom informovala prostřednictvím tiskové zprávy. Zdali tak Blahovcová učinila na vlastní žádost, případně byla odejita, o tom se v dokumentu nehovoří. Manažerka nastoupila do společnosti v roce 1996, tehdy však šlo o pobočku Chellomedia pod názvem Zone Vision. Blahovcová ji dokonce sama založila.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Majitel UPC prodává firmu Chellomedia, provozovatele řady placených kanálů

Během následujících deseti let představila a podpořila rozvoj řady předních mezinárodních placených televizních stanic v Česku a na Slovensku a rovněž na Balkáně a pobaltských zemích. Po reorganizaci Chellomedia ve středoevropském regionu v roce 2009 se ujala pozice VP Affiliate Sales pro Chello Central Europe a stala se členem nejvyššího vedení této společnosti, uvedla Chello Central Europe v tiskové zprávě. Blahovcová zodpovídala konkrétně za příjmy z prodejů televizních programů, B2B marketing a činnost zahraničních poboček. Od srpna řídí mezinárodní prodej Balász Hajós.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).