Hlavní navigace

Český Got Talent odstartuje v září. V porotě bude i Kraus a Bílá

18. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 5. 2010

DOPLNĚNO Federální talentová show Česko Slovensko má talent na televizi Prima a slovenské TV Joj začne v září. Podle Andrey Gavačové, regionální manažerky ze společnosti FremantleMedia, která je vlastníkem licence pro tento formát, byl boj o tento pořad mezi českými a slovenskými televizemi obrovský. Osobně jsem takový boj ještě ve své profesní kariéře nezažila, uvedla Gavačová na dnešní společné tiskové konferenci Primy a Joj v Praze. Prima počítá s nasazením soutěže do nedělních večerních časů od osmi hodin.

K TÉMATU: Jan Kraus jako moderátor talentové show? Jedná s ním Prima

BRAND24

V soutěži však nepůjde jen o talent, ale také o energii soutěžících. Prima počítá s tím, že pořad dosáhne stejného úspěchu jako Got Talent v jiných zemích. Myslíme si, že tato show už mohla být v Čechách dávno, ale teď je ten správný čas ji uvést, konstatoval ředitel televize Prima Marek Singer. Češi jsou mimořádní, co se týká talentu, a věřím, že to předvedou, uvedla Gavačová z FremantleMedia. Mezi porotci soutěže zasednou i moderátor Jan Kraus a zpěvačka Lucie Bílá.

Nabídku jsem si vybral, protože byla ze všech nejlepší, uvedl populární bavič, kterého aktuálně můžeme vidět každý pátek večer na prvním programu České televize v jeho pořadu Uvolněte se, prosím. Třetím porotcem bude Jaro Slávik, který se mimo jiné podílel na přípravě koncertu zpěvačky Madonny v Moskvě a má zkušenosti jako výkonný ředitel společností EMI nebo Warner Music. Vítěz soutěže Česko Slovesko má talent získá sto tisíc eur a angažmá v Las Vegas. Od zítřka začne road show ke Got Talentu: tři černé cadillacy budou propagovat výhru v soutěži, práci v Las Vegas. Castingy do Talentu začnou za deset dní a podrobnosti přinesou upoutávky na obrazovce obou stanic.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).