Hlavní navigace

Český divák má smůlu. Německá MTV Brand New bude kódovaná

26. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 1. 2011

Německá pobočka společnosti MTV Networks pokračuje v další expanzi na poli placené digitální televize. Po zakódování lifestylového a hudebního kanálu MTV Deutschland a jeho přeformátování, dojde ke spuštění stanice MTV Brand New. Firma dnes odhalila novinářům novinky, na které se mohou diváci tohoto programu, který bohužel nebude dostupný pro tuzemské diváky, těšit.

BRAND24

K TÉMATU: Hudební kanál VIVA se představil divákům v novém

Stanice, která startuje u našich západních sousedů 1. února, tedy příští týden v úterý, nabídne například pořady Most Wanted, Future Hits a Trendpool. Diváci budou dostávat neustálý přísun nové muziky a díky stanici se budou moci setkávat s aktuálními trendy v populární hudbě. Pořad Most Wanted přinese hitparádu nejvyhledávanějších a nejstahovanějších videoklipů na internetu. Zájemci o moderní technologie nepřijdou též o novinky z oblasti mobilních a PC platforem. Po změně strategie MTV pro německý trh už zůstává tuzemskému divákovi k dispozici pouze stanice VIVA.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).