Hlavní navigace

Česko-slovenskou MTV už odpojila i kabelovka UPC, její web skončil

31. 12. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Lokalizovaná verze MTV od Novy skončí během několika hodin. Zákazníci některých operátorů už její konec vůbec neuvidí, protože firmy ji nahradily stanicí MTV Europe.

Čím více se blíží oficiální termín konce hudebního a lifestylového kanálu MTV, respektive jeho verze určené pro Českou republikuSlovensko, tím více je patrné, že je tento krok absolutně neodvratný. Stanici už v uplynulých hodinách vyřadil z nabídky také největší kabelový operátor u nás, společnost UPC Česká republika. I ten nahradil MTV Czech verzí MTV Europe určenou pro oba trhy bývalé federace. Se změnou se firma popasovala bez problémů. Kanál je vysílání ve správném poměru stran 4:3 a již také s elektronickým programovým průvodcem (EPG).

BRAND24

K TÉMATU: Satelitní služba Digi TV vyřadila MTV od Novy, zařadila evropskou verzi

K česko-slovenské verzi lifestylového kanálu MTV už se nehlásí ani mediální skupina Nova. Ta veškeré zmínky o něm ze svých portálů odstranila, dosavadní adrese mtv.nova.cz přesměruje uživatele na hlavní stránku, tedy portál Nova.cz. V tuto chvíli ještě funguje oficiální facebookový profil lokálního MTV, a to na adrese: https://www.facebook.com/mtvo­ficialni.  Naposledy ho využila Nova ještě dnes, a to před několika hodinami, tradičně pro propagaci svého bulvárního webu Prásk. Česko-slovenská MTV je v tuto chvíli dostupná ještě zákazníkům SkylinkufreeSATu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).