Hlavní navigace

Česko-slovenská Fashion TV bude hledat moderátorku v nové reality show

5. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ředitelka česko-slovenské verze lifestylového kanálu Fashion TV hledá novou moderátorskou posilu z řad něžného pohlaví do svého týmu. Rozhodla se tak učinit formou reality show.

Nový původní formát nabídne od této soboty 7. dubna lifestylový kanál Fashion TV působící v České a Slovenské republice. Půjde konkrétně o reality show, která si klade za cíl najít novou moderátorku světového formátu. Chystaný pořad ale nebude trvat ale nijak dlouho. Jak informoval server Mediálne.sk, nabídnout má pouze čtyři čtyřicetiminutové epizody. Nový formát ponese označení Face of Fashion TV.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Fashion TV bude dostupná v chytrých televizorech Samsung

Autorkou námětu a scénáře je Gabriela Drobová. Soutěž bude moderovat Braňo „Bruno“ Ciberej, který Drobové se scénářem pomáhal. Adeptky na novou tvář Fashion TV uvidí diváci v různých situacích. Mohou se těšit například na luxus, ale zároveň adrenalin, strach a natáčení v minusových teplotách. Moderátorka by měla podle Mediálne.sk zvládnout i ty nejméně pravděpodobné situace. Celý projekt vyšel na osm tisíc eur, tedy v přepočtu dvě stě tisíc korun. Tímto směrem bychom chtěli pokračovat i do budoucna, naznačila Drobová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).