Hlavní navigace

České MTV už má svůj web v testovacím provozu

11. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 3. 2009

Datum startu české verze hudebního kanálu MTV zatím není známo, ale na internetových stránkách www.mtv.cz už je možné v tuto chvíli najít některé informace. Web upozorňuje, jak již uvedl týdeník Marketing&Media, na své spuštění, které je směrováno k 16. březnu, tedy příštímu týdnu v pondělí. Pokud má návštěvník jakýkoliv dotaz, měl by se obrátit na e-mailovou adresu casting@mtv.cz.

K TÉMATU: Česká MTV spustí 16. března vlastní web a konkurz na moderátory

Veškeré odkazy na úvodní stránce vedou na web Nova.cz. Po kliknutí na první se objeví seznam aktuálně nabízených pracovních pozic, z nichž vyplývá, že MTV Czech v současné době shání především specialisty na skladbu playlistu a programu. Požadavky na všechny pozice jsou většinou stejné – pečlivost, dobré komunikační dovednosti, velmi dobré organizační dovednosti, samostatnost a schopnost pracovat v týmu. Vítána je pochopitelně praxe v oboru a jedním z požadavků je většinou také perfektní angličtina.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).