Hlavní navigace

Česká televize zveřejnila rozpis utkání pro mistrovství světa v hokeji

18. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 4. 2011

DOKUMENT UVNITŘ Veřejnoprávní médium z Kavčích hor dnes poskytlo novinářům kompletní rozpis utkání nadcházejícího MS v hokeji tak, jak je odvysílá na svém čtvrtém programu a také stanici ČT HD, a to v době od 29. dubna do 15. května. Určitou perličkou je skutečnost, že jeden z přenosů se dostane i na první program České televize. Bude to konkrétně utkání mezi Finskem a našimi hokejisty, které se hraje 4. května od 20 hodin.

K TÉMATU: První zápas slovenského MS v hokeji už 29. dubna v HD kvalitě

Diváci se mohou těšit na to, že v tomto období budou moci sledovat kromě pouti našich úřadujících mistrů světa také MS v krasobruslení z Ruska a obě události jsou připraveny ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). V rámci dopoledních repríz připravuje Čtyřka také záznamy vybraných utkání z předchozího dne a nebudou chybět ani hokejová poledne, ve kterých si diváci spolu s moderátorem osvěží nejnovější dění ze světového šampionátu.

Rozpis zápasů vysílaných na ČT 4 naleznete zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).