Hlavní navigace

Česká televize si pojistila exkluzivní práva na hokejovou extraligu až do roku 2018

17. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kavčí hory podepsaly se společností BPA Sport marketing smlouvu o partnerství nejvyšší domácí hokejové ligy na následujících pět sezón

Na následujících pět let, tedy až do roku 2018, získala Česká televize vysílací práva na zápasy české hokejové extraligy. Vedle pěti následujících sezón extraligy se stane i exkluzivním vysílatelem zápasů české hokejové reprezentace – např. v rámci Euro Hockey Tour nebo přátelských utkání. ČT rovněž získala exkluzivní možnost vysílat Mistrovství světa v hokeji do 20 let. Smlouvu s držitelem práv, společností BPA Sport marketing, podepsal generální ředitel ČT Petr Dvořák.

K TÉMATU: Olympijský hokej ze Soči 2014 bude na Nově a Fandovi. Zbytek na Nově Sport, Voyo.cz a ČT

„Mám velkou radost, že jsme po půl roce jednání o vzájemném partnerství našli formu spolupráce, která bude přínosem pro obě strany a především pro fanoušky českého ledního hokeje. Díky naší exkluzivní pozici budeme moci přinášet divákům atraktivní sportovní zážitky v tradičně vysoké kvalitě, na kterou jsou u České televize zvyklí,“ komentoval podpis smlouvy výkonný ředitel ČT Sport Jiří Ponikelský.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Olympijský hokej v Soči bude na Slovensku vysílat Markíza

„Vážíme si dlouhodobé profesionální spolupráce a jsme rádi za podporu, kterou Česká televize hokeji dává, a věříme, že v tom bude pokračovat i nadále,“ prohlásila generální ředitelka BPA Sport marketing Jana Obermajerová. Česká televize už deklarovala zachování tradičních vysílacích dnů extraligy na programu ČT Sport, tedy úterý, pátek a neděli. “Hokejoví fanoušci se těšit na extraligové zápasy doprovázené studiem Hokej Buly Živě s týmem České televize v čele s Robertem Zárubou,” uvedla ČT.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).