Hlavní navigace

Česká televize řeší shodný termín Velké pardubické a Zlaté přilby

16. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 1. 2012

Vrásky na čele dělá Česká televizi konání dvou největších pardubických akcí – Velké pardubické a Zlaté přilby. Obě se totiž konají ve stejném termínu a je tedy otázkou, jak je veřejnoprávní médium nabídne. Informuje o tom pardubická mutace deníku MF DNES. S největší pravděpodobností tak obě události Česká televize vysílat nezvládne. Sport už se nyní vysílá až na výjimky výhradně na ČT 4.

Tipy C

Z ARCHIVU: Také letos odvysílá Česká televize Velkou pardubickou v HD kvalitě

Stále věříme, že se oba organizátoři dohodnou. Alespoň částečně. Divákům chceme samozřejmě nabídnout obě akce, uvedl výkonný ředitel kanálu Čtyřky Jiří Ponikelský a dodal, že termín, dokdy bude potřeba tuto věc z hlediska vysílání rozhodnout, je zhruba dva měsíce předem. Podle svých slov je Ponikelský ochotný čekat na dohodu a kompromis až do srpna. Vyloučeno není ani to, že celý program Velké pardubické by se vysílal na ČT 4, samotný dostih pak výjimečně i na ČT 1. Otázkou však je, co udělat s přenosem z ploché dráhy (Zlatou přilbou).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).