Hlavní navigace

Česká televize nasadila vánoční grafiku, ponechá ji až do 6. ledna

2. 12. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ NÁHLEDY – Veřejnoprávní médium bude do vysílání vánoční prvky postupně přidávat tak, jak se budou blížit samotné svátky. Speciální kapitolou je pak vizuál dětského kanálu ČT :D.

Do „vánočního kabátu“ se v sobotu 30. listopadu oblékly také stanice Česká televize. Diváci je v této podobě budou moci vídat až do pondělí 6. ledna příštího roku. Nejpropracovanější by měla být podle vedoucí self promotion a grafiky Denisy Kollárové na kanálech ČT 1 a ČT 2. Nový zimní vizuál ale dostala také dětská a vzdělávací stanice ČT :D. V rámci upoutávek by vánoční grafika měla být k vidění také na stanicích ČT 24, ČT SportČT art. ČT 1 má připravené speciální vánoční balíčky pro Štědrý den i 25. a 26. prosinec, uvedla Kollárová.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Prima nasadila vánoční grafiku, Cool obsadí Kvadromati, Rosolíni a Mikrofoni

V rámci grafiky budou přibývat jednotlivé prvky tak, jak se budou blížit prosincové svátky. Vše má vygradovat právě se samotnými Vánocemi. Začíná se konkrétně s barevnými prvky, které navozují vánoční atmosféru a postupně, přibližně od 10. prosince, se bude těchto součástí v rámci grafiky přibývat. Vizuál Déčka bude i nadále pracovat se známým „duhovým světem“. Přemýšleli jsme o tom, co dělá duha v zimě, a rozhodli jsme se rozvinout příběh, který diváci znají z jeho zahájení a z jeho každodenního zakončování. (…) Půjde zejména o zimní radovánky, konstatovala Kollárová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).