Hlavní navigace

Česká Miss se stěhuje z ČT a Novy na Primu, bude i ve V.I.P. zprávách

20. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 10. 2010

Jediná soutěž krásy, kterou dosud vysílají české televize, Česká Miss, se stěhuje z televize Nova na obrazovku Primy. Ředitelka soutěže Michaela Maláčová potvrdila, že podepsala smlouvu s druhou největší českou televizí. Na Primě se objeví už následující ročník České Miss, který odstartoval tuto středu. Přihlásilo se do něj již 800 dívek.

K TÉMATU: Miss ČR 2010 bude vysílat Česká televize v režii Jiřího Adamce

BRAND24

Nešlo jen o finanční stránku, šlo také o rozvoj programu. Na televizi Prima dostávám prostor i v dalších pořadech – V.I.P. zprávách nebo v pořadu Top star. Nova mi nic podobného nemohla nabídnout. Trh se vyvíjí a změna je život, řekla Maláčová serveru Novinky.cz. Nabídku prý dostala od všech českých televizí, včetně veřejnoprávní ČT. Podle mě ale komerční soutěž patří na komerční televizi, proto moje volba padla na Primu, vysvětlila Maláčová.

Loňskou Miss ČR vysílala po letech, kdy se tato soutěž objevolala na Nově, Česká televize. Přímý přenos pro ni režíroval Jiří Adamec, do předloňského roku výhradní režisér zábavných pořadů Novy. Od letošního roku však Adamec pracuje pro Primu, pro kterou natáčí nový „nekonečný“ vztahový seriál Cesty domů. I to mohlo hrát roli při rozhodování o tom, která televize získá smlouvu na Miss ČR 2011.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).