Hlavní navigace

Cena za programy Slovenské televize pro karty CS Linku je známa

14. 11. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 11. 2007

Společnost Gital, která je jedním z distributorů karet na příjem placených kanálů ze satelitní platformy CS Link, dnes zveřejnila ceny, za které bude nabízet kanály Slovenské televize. Předplatné na rok přijde diváka na 700 Kč, neomezené sledování stojí 1200 Kč. Jste-li novými zákazníky, musíte si aktivovat tarif Standard CZ, který kromě klasické nabídky obsahuje právě programy STV 1 a 2. Původní tarif Základ zůstává však i nadále v platnosti.

Novinkou je možnost předplatného i pro slovenské občany. Zde přichází Gital s tarifem Standard SK, kde jsou ceny stejné jako u jeho české varianty. Tato nabídka bude obsahovat kromě kanálů STV 1 a 2 také ČT 1, ČT 2 a Public TV. Změnu tarifu Základ na tarif Standard CZ nebo SK je možné provést za dvousetkorunový manipulační poplatek na stránkách distributora v sekci Změna tarifu. Společnost Trade and Technology zveřejní ceník pro své TT Karty do konce týdne.

Kompletní ceník naleznete zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).