Hlavní navigace

„Celebrity“ kanál E! odstartuje na Slovensku ještě letos, u nás asi až v příštím roce

25. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

První informace o plánech stanice vstoupit na český a slovenský trh se objevily letos v dubnu. Nadále platí, že program bohužel nebude prozatím lokalizován do češtiny.

Tematická stanice E!, která se bude jako jediná na českém a slovenském trhu orientovat výhradně na život celebrit a společenské dění, už u nás v letošním roce pravděpodobně neodstartuje. Serveru DigiZone.cz to sdělila minulý týden mediální zástupkyně kanálu Martina Zvířecí. Počítáme, že do konce roku stihneme program spustit na Slovensku, jednání s českými operátory stále probíhají. Diváci u nás se ho dočkají pravděpodobně v roce 2013, upřesnila Zvířecí.

BRAND24

K TÉMATU: Programová novinka E! míří na showbiz, bez češtiny

Problémem E! je bohužel skutečnost, že se prozatím nepočítá s lokalizací. V tuto chvíli už jsme dohodnuti s operátory Slovak Telekom a Orange Slovensko, uvedla Zvířecí. Slovak Telekom bude program šířit v rámci IPTV služby Magio (nikoliv satelitní služby Magio Sat), Orange nabídne kanál také prostřednictvím své IP sítě. Program nebude součástí základního balíčku operátorů, potvrdila mediální zástupkyně stanice. O tom, že kanál E! míří na český trh informoval DigiZone koncem dubna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).