Hlavní navigace

Bývalý šéf slovenské TV Joj František Borovský povede program TV Barrandov

2. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Vstup do Televize Barrandov vnímám jako začátek mé nové profesní etapy na straně jedné a jako pokračování důvěrného a mně blízkého na straně druhé,“ uvedl sám Borovský.

Od 1. dubna je programovým ředitelem Televize Barrandov František Borovský, do poloviny února loňského roku generální ředitel slovenské TV Joj. Mediální skupina Empresa Media to oznámila prostřednictvím serveru Týden.cz, který patří do jejího portfolia stejně jako tento program. Majitelem Empresy je podnikatel a mediální boss Jaromír Soukup. Skutečnost, že se nám podařilo získat tak výraznou osobnost televizní branže, nás naplňuje hrdostí a vědomím, že do našeho týmu vnese kýžené zkušenosti, nový pohled a svěží vlnu kreativního myšlení, pochválila si šéfka TV Barrandov Marcela Hrdá.

BRAND24

Z ARCHIVU: Televize Joj mění generálního ředitele, František Borovský skupinu opouští

Vstup do Televize Barrandov vnímám jako začátek mé nové profesní etapy na straně jedné a jako pokračování důvěrného a mně blízkého na straně druhé, uvedl ke svému angažmá sám Borovský. Dosavadní šéfka programu Markéta Daems se přesune na pozici ředitelky skladby programu skupiny Barrandov. Markéta Daems je profesionál ve svém oboru a jsem ráda, že přijala novou výzvu v programovém plánování skupiny Barrandov, doplnila Hrdá. Od února 2014 je generálním ředitelem slovenské televize Joj bývalý výkonný a finanční ředitel ve společnosti Slovenská produkční Marcel Grega.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).