Hlavní navigace

Bývalá tvář Novy a Primy Pavel Zuna jedná o vstupu do vedení RTA

7. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 11. 2011

Regionální televizní agentura (RTA) v současné době jedná o vstupu Pavla Zuny do jejího vedení. Informuje o tom ekonomický deník E15. Bavíme se o tom, záležitost by měla být vyřešena v horizontu několika dní, potvrdil listu Zuna. Deník dále uvádí, že bývalý populární moderátor by měl mít na starosti v RTA obsah televizí v Ostravě, Brně, Zlínu, Českých Budějovicích a Hradci Králové.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Jaroslav Berka prodal studia RTA. Ještě předtím, než je Prima odstřihne

Pavel Zuna má za sebou bohatou kariéru. Naposledy působil jako programový ředitel internetové televize Stream.cz, kterou v červnu opustil. Pavel Zuna během svého působení více než zdvojnásobil návštěvnost a počty zhlédnutí Stream.cz a svou misi zde tak na výbornou splnil, pochvalovala si tehdy manažerka PR a interní komunikace Seznam.cz Irena Zatloukalová. Zuna působil v minulosti také jako šéfredaktor zpravodajství a moderátor hlavních zpravodajských relací televizí Nova a Prima. Na druhém jmenovaném kanálu provázel i soutěžním pořadem Ber nebo neber.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).