Hlavní navigace

Blesk magazín dnes připomíná 15 let Novy

30. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 1. 2009

Jak jsme vás informovali již v úterý, televize Nova ve spolupráci s vydavatelstvím Ringier připravila ke svému patnáctému výročí speciál v suplementu Blesk magazín. Až dnes se však můžeme podívat na to, co zvláštní výtisk přináší. Vše začíná úvodníkem Nově je 15 let na straně 3 a větou Narodila se přesně v půl osmé večer, 4. února 1994. Blesk magazín nezapomíná připomenout, kdo byl tehdejší první moderátorskou dvojicí a kam se za tu dobu Nova posunula. Uspěla v konkurenci a drží prim ve sledovanosti, konstatuje magazín, který po celou dobu vzbuzuje dojem zaplaceného PR ze strany Novy.

Největší místo je zde pak věnováno nejpopulárnějším „Novákům“. Blesk pro ženy tu nezapomíná např. na Lucii Borhyovou, která loni s Novou oslavila deset let, Leoše Mareše nebo Pavla Poulíčka. Magazín ale vzpomíná na dnes již téměř zapomenuté tváře, jakými byla Nicol Lenertová, Vladimír Čech nebo Stanislava Wanatowiczová – Bartošová. Téměř až na konci seznamu figuruje dnes již bývalý ředitel Vladimír Železný nebo tehdejší moderátor Sedmičky Jan Vávra. V seznamu najdete pochopitelně také jednu z nejvýraznějších postav Novy devadesátých let Terezu Pergnerovou.

BRAND24

Celý časopis vede vzpomínky na Novu především v zábavném duchu, a tak se není čemu divit, že další část Blesk magazínu má název Šokující i úsměvná Novácká NEJ. K připomenutí jsou připraveny např. největší průšvih, největší krize nebo nejvtipnější přeřeky. Magazín také připomíná nejsledovanější pořad. Tím byla Miss desetiletí, která k obrazovkám přilákala dnes již těžko představitelných 4.7 milionu diváků. Nejoblíbenější ženou Novy byla dle Blesk magazínu Eva Jurinová, současná tisková mluvčí Fakultní nemocnice v Motole. Poslední část suplementu z vydavatelství Ringier je pak věnována trhákům a propadákům.

ČTĚTE TAKÉ:
Televize Nova začala na webu podporovat přechod na digitál
Nova v Televizních novinách: Praha není připravena na vypnutí analogu
Ředitel Novy: Praha není dostatečně připravená na vypnutí analogu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).