Hlavní navigace

Bezplatný archiv Novy v televizorech Panasonic končí. Nahradí ho Voyo

6. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nova chce nabízet videotéku svých pořadů, sportovních přenosů a archiv řady filmů a seriálů v rámci různých distribučních platforem. Voyo.cz však bude bez výjimky všude placené.

Neplacený přístup do videoarchivu televize Nova, který byl doposud jednou z výhod majitelů televizorů značky Panasonic, bude brzo minulostí. Serveru Lupa.cz, který provozuje stejně jako DigiZone.cz společnost Internet Info, to potvrdila Marie Fianová z tiskového oddělení mediální skupiny. V televizorech Panasonic bude archiv Novy nahrazen videotékou Voyo.cz, která je zpoplatněna částkou 189 korun měsíčně. Ta bude dostupná například i u značky Samsung.

BRAND24

ROZHOVOR: Topfun a Voyo si konkurují, proti pirátům by se ale měli spojit, míní Radek Přikryl

Nova je v poslední době v oblasti implementace placeného servisu Voyo do dalších platforem poměrně aktivní. Na tiskové konferenci k podzimnímu programovému schématu například představila jeho podobu pro tablety iPad od společnosti Apple. Lupa připomněla, že v tomto směru je Nova v mírném skluzu. Podle původních plánů chtěla Voyo takto nabízet už v květnu. Velkou neznámou prozatím zůstává služba Voyo DTT, na níž mediální dům spolupracuje s britskou společností Motive Television Services Ltd.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).