Hlavní navigace

Barrandov stěhuje cyklus České milování až na půlnoc

9. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 9. 2010

Dokumentární cyklus České milování, který pro digitální plnoformátovou televizi TV Barrandov vyrábělo Febio režiséra Fero Feniče, se přesouvá do pozdějšího, méně atraktivního vysílacího času. Vyplývá to ze změn k programovému schématu na 37. a 38. týden, které dnes stanice zaslala novinářům. Doposud se České milování vysílalo v pátek ve 21:50 před Hlavními zprávami.

ČTĚTE TAKÉ: Febio končí, nemá zakázky od televizí. Fenič se ale nezříká projektu Febio TV

Nově bude nejprve ve 21:50 vysílána publicistická relace a Promi noviny, poté bude následovat druhý český film. Až po něm se v programu objeví České milování. Díl O lásce k životu, který bude odvysílán 17. září, přijde na řadu ve 23:55. Stejně bude Barrandov postupovat i o týden později. Tehdy bude dokumentární cyklus Fera Feniča na programu až pět minut po půlnoci. České milování je přitom jednou z posledních zakázek Febia. Fero Fenič z důvodu nedostatku zakázek jeho činnost ukončil.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).