Hlavní navigace

Barrandov dal Sousedům dovolenou. Zdá se, že je přesouvá na Kino Barrandov

2. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Barrandov
Jak nás upozornil náš čtenář Petr Mareček (děkujeme!), Barrandov zrušil svůj podzimní tahák. V programu už tak zcela chybí.

Stanice TV Barrandov zahájila vysílání seriálu 14. srpna a první týden běžel v pondělí, úterý, v pátek a v sobotu. Další týden už pouze v pondělí a v úterý a tento týden už jen v úterý 29. srpna.

Dne 22. 7. 2017 jsme k seriálu napsali: „Brzy se tak na obrazovce TV Barrandov objeví její ‚největší podzimní projekt‘, kterým je seriál Sousedé. Novinka bude zahrnovat ‚vztahovou linku jednotlivých postav rozdělených do jednoho týdenního příběhu, který bude uzavřen vždy v sobotu‘. Seriál poběží čtyřikrát týdně, vždy v pondělí, úterý, pátek a sobotu ve 20:15 hodin.“

K TÉMATU: TV Barrandov uvede seriál Sousedé, volební speciál nebo soutěž Roztoč to!

Nova stahuje seriál Drazí sousedé

Sousedé (recenze): nepovedený seriál se skvělým načasováním

Seriál Sousedé postupně v programové nabídce vystřídal seriál Stopy života, sobotní film či pondělní Jak to dopadlo.

Příští týden už v programu na TV Barrandov a ve dvou dalších kontrolovaných televizních programech chybí a místo něj je opět Jak to dopadlo? (pondělí, úterý), Farmář hledá ženu (pátek) a sobotní romantika. Mizejí tak – po pár dílech – i znovu nasazené Stopy života.

BRAND24

Náš čtenář Adam Ovšák, ale seriál objevil na stránce Programu stanic Skupiny Barrandov, u kanálu Kino Barrandov, a to až 10. 9. od 17:20 hod.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).