Hlavní navigace

AXN chystá pokračování Firmy s Cruisem. Seriál nabídne od 19. února

10. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 2. 2012

PRESSKIT UVNITŘ Americký thriller Firma z roku 1993, ve kterém v hlavní roli zazářil Tom Cruise, se objeví opět na televizních obrazovkách. Tentokrát však půjde o seriál, jenž bude na původní snímek navazovat. Firma pokračuje v příběhu Mitchella McDeerea a jeho rodiny, který se odehrává deset let po událostech zachycených v románu i jeho filmovém zpracování, přiblížila mluvčí HBO Česká republika Pavla Brožková.

DOKUMENT: Presskit k seriálu Firma (PDF, 23 MB)

Uvedení seriálové Firmy, které je připraveno na 19. února, bude unikátní tím, že bude mít celosvětovou premiéru ve všech zemích současně, tedy včetně té naší. V tento den se na obrazovce AXN objeví dvouhodinový pilot. V hlavních rolích se divákům představí známí herci Josh Lucas a Juliette Lewis. Lucas se objevil například ve snímcích Poseidon, Holka na roztrhání nebo Stealth: Přísně tajná mise, Juliette Lewis mimo jiné v Jiné lásce, Starskym & Hutchovi, komediálním dramatu Na doraz nebo thrilleru Conviction.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: AXN začne vysílat 8. listopadu nové Charlieho andílky

Po nesnadných deseti letech, které znamenaly i zařazení do federálního Programu na ochranu svědků, se Mitch a jeho rodina vynoří z izolace. Jsou pevně rozhodnuti získat zpět své životy i budoucnost – jenže zjistí, že na ně stále číhá nebezpečí z minulosti i nové hrozby, uvádí se v anotaci seriálu, který zatím z pochopitelných důvodů nemá například na Česko-Slovenské filmové databázi žádné hodnocení. Na serveru IMDb má zatím průměrné hodnocení 6,6/10. Firma bude mít 22 dílů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).