Hlavní navigace

Aplikaci Tiviko, televizní program do mobilu, už si stáhl téměř milion uživatelů

24. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Během několika týdnů Tiviko rozšíří svou působnost a vstoupí do USA, kde nabídne program až 20 tisíc televizních stanic od celoplošných přes lokální až po tematické.

Nejpopulárnější televizní program pro mobilní zařízení od společnosti RM Progres CZ se blíží k významnému milníku. V horizontu několika dnů by měla aplikace Tiviko dosáhnout jednoho milionu stažení na zařízeních s operačními systémy Android, iOS a Windows Phone. Oznámil to přímo provozovatel aplikace. V současné době nabízí Tiviko televizní program pro téměř devět set stanic a k dispozici je v deseti státech. Během několika týdnů bude expandovat také do USA.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Televizní program Tiviko pro 170 stanic už i na iPhonech a iPadech

V prosinci by mělo Tiviko projít redesignem a čeká ho rozšíření o další interaktivní služby. Společnost RM Progres CZ, která je provozovatelem služby Tiviko, byla také oslovena několika investory a nyní vyjednává o možném vstupu investiční společnosti do tohoto projektu, prozradila výkonná ředitelka firmy Miroslava Přikrylová. Služba by měla podle jejích slov nadále expandovat, ale také zejména vytvořit systém na využití reklamního prostoru.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).