Hlavní navigace

AMC přichází se speciálním feedem pro Českou a Slovenskou republiku

8. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Karel Choc
Diváci se dočkají předělů a infografiky v českém a slovenském jazyce, změna proběhne automaticky, parametry nového feedu jsou stejné jako u předchozího.

K 16. srpnu nahradí nový signál AMC v České republice a na Slovensku ten dosavadní, který od roku 2014 pokrýval celou střední Evropu. Tato změna umožní jedinečné programové schéma. Nabízený obsah tak bude bohatší a především uzpůsoben specifickým potřebám místních diváků. Ti se mohou těšit na pohodlnější, plně lokalizovanou nabídku, uvedl jednatel AMC Networks International – Central Europe v České republice Evžen Chlanda.

Mezi nejviditelnější změny bude patřit infografika a předěly mezi filmy, které budou kompletně v českém a slovenském jazyce. Změna bude automatická, parametry nového feedu jsou totožné s těmi dosavadními. Zákazníci ani operátoři tak nebudou muset dělat žádné technické úpravy na svých přijímačích nebo distribučních sítích.

Diváci AMC se mohou v nejbližší době těšit například na Noční jízdu s Tomem Hardym, Rumový deník s Johnym Deppem nebo Šestý den s Arnoldem Schwarzeneggrem, a především na pokračování druhé sezony seriálu Fear the Walking Dead.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).