Hlavní navigace

Amazon Music vstupuje do nových zemí. Včetně Česka

9. 12. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Amazon
Hudební streamovací služba je nyní dostupná v dalších skoro třech desítkách zemí po celém světě. Nově ji najdete například i na Slovensku.

Amazon Music Unlimited disponuje katalogem více než 40 milionů skladeb. Předplatitelé si tak mohou užít nerušeného poslechu bez reklam, a to jak prostřednictvím aplikace pro iOS, Android, Mac a PC, tak přes Fire TV nebo webový prohlížeč.

Hudba spojuje lidi na celém světě. Díky Amazon Music Unlimited můžeme hudebním fanouškům nabídnout přístup k širokému hudebnímu katalogu. Navíc s možností využívat k ovládání poslechu hudby vlastní hlas díky Alexe, říká Steve Boom, viceprezident Amazon Music. Dnešní oznámení je pro službu Amazon Music Unlimited a naše zákazníky důležitým milníkem. Hudebním fanouškům po celém světě nabízíme zcela nový způsob poslechu písniček od jejich oblíbených interpretů i playlisty sestavené našimi hudebními experty.

NAPSALI JSME: Amazon přichází do Česka. Jak je na tom Prime Video?

Loewe má certifikaci serveru Tidal pro bezztrátové streamování hudby

BRAND24

Od uvedení služby v USA v říjnu 2016 se Amazon Music Unlimited rozšířila do Velké Británie, Německa, Rakouska, Japonska a dalších zemí. Kromě pravidelných týdenních novinek v ní najdete i tisíce stanic a playlistů různých umělců a žánrů. Například playlist „The Twenty“ obsahuje pravidelně aktualizovaný seznam 20 nejžhavějších světových skladeb. Vytvořit si ale můžete i svůj vlastní nebo třeba sáhnout po záložce „Home“ v níž jsou skladby vévodící světovým hitparádám.

Rozhraní aplikace je mj. v angličtině a němčině (v češtině nikoli), služba sama se nabízí ve třech verzích, přičemž ceny se liší i podle jednotlivých zemí. Na webu amazonmusic.com  je vidět, že služba začíná na 2,50 €, tedy asi 65 Kč měsíčně. Pořídit si ale můžete i rodinné předplatné pro až šest osob nebo individuální variantu umožňující poslouchat muziku na až deseti zařízeních najednou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).