Hlavní navigace

Afriku bude na satelitní pozici CS Linku a Skylinku propagovat nový kanál

8. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 3. 2012

Nabídku programů satelitní pozice 23,5 stupně východně, tedy odbytiště, kde své programy šíří služby CS Link a Skylink, brzo rozšíří exotický program African Television, zkráceně AFTV. Podepsání smlouvy na distribuci signálu prostřednictvím družice oznámila společnost SES včera, kanál se na Astře 3B objevil dnes ráno a identifikuje se jako AFTV. Vysílání stanice bude s největší pravděpodobností v angličtině.

ČTĚTE TAKÉ: Pozice CS Linku a Skylinku nabízí dvě novinky pro hudební fandy

BRAND24

AFTV je projekt, který vzniká za podpory různých afrických států a má vytvářet v Evropě pozitivní obraz o tomto kontinentu. Orientovat se bude na kulturu, životní styl i aktuální dění a obchod. Stanice používá pro distribuci svého signálu stejnou frekvenci jako například hudební televize Óčko nebo další takto tematicky zaměřený program, který se zde nedávno objevil – nizozemský DanceTrippin. Afrika je v mnoha ohledech krásný kontinent a prochází velmi rychlým ekonomickým vývojem. Našim cílem je ukázat tento jev i obyvatelům mimo Afriku, uvedl provozní ředitel AFTV Larry Omodia.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 12168/V, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).