Hlavní navigace

Adela Banášová na televizi Joj definitivně končí

22. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 12. 2009

Slovenská televize Joj přestane od nového roku vysílat rozhlasově-televizní ranní show, kterou pro ní produkovalo Fun rádio. Z obrazovek Jojky zmizí i nejznámější slovenská moderátorka Adela Banášová, která vysílá ranní show Fun rádia společně s Matějem Cifrou. Televize se rozhodla společný projekt ukončit kvůli neuspokojivé sledovanosti, v rádiu poběží populární show dál.

Jak informuje server Mediálne.sk ranní show ani jednou nedosáhla průměrný denní podíl televize Joj. Od 17. srpna se vysílala denně, od 26. října pak už jen jednou týdně. Joj včera odvysílala poslední část, smlouvu na další díly již neprodlouží. Ranní show neuspěla navzdory výrazné kampani, které se jí dostalo v obou participujících médiích. Přítomnost Adely Banášové navíc zajistila televizi Joj i přítomnost v bulváru, který probíral její dvojí účinkování na konkurujících televizích – zatímco Banášová na Markíze dvakrát týdně uváděla Česko Slovenskou SuperStar, na Joj se objevovala denně, přičemž přímo konkurovala rannímu magazínu Teleráno televize Markíza.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).