Hlavní navigace

Zprávy TV Prima už zřejmě se stabilní sledovaností

10. 3. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 3. 2008

Poslední dny ukazují, že zprávy televize Prima, které prošly od 4. února inovací, si zřejmě už našly stabilní diváckou obec. Alespoň to naznačují výsledky sledovanosti z posledních dní. Počet diváků se pohybuje stále mezi pěti až šesti sty tisíci. Pouze v pátek 29. února se dostaly Zprávy TV Prima pod hranici půl milionu diváků, konkrétně šlo o 495 tisíc. Nová zpravodajská relace komerční dvojky startovala přitom na začátku druhého měsíce letošního roku s úspěchem.

ČTĚTE TAKÉ: Pavel Zuna: Zprávy na Primě od 19:30 jsou průzkum bojem

Její první vydání sledovalo 1,433 milionů diváků a televizi se tak podařilo na chvíli srazit sledovanost nováckých Televizních novin, které se dostaly pod hranici dvou milionů. Už 5. února však měly Zprávy TV Prima sledovanost pouze 1,109 milionů diváků a postupně se rychle dostaly pod magickou hranici 1 milion. Nakonec skončily na hranici okolo půl milionu lidí sledujících televizní obrazovku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).