Hlavní navigace

Zpravodajská TV Republika láká promo spotem na objektivní a nezávislé informace

8. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Stanice, která odstartuje na ostro příští měsíc, budí v Polsku emoce. Ještě před zahájením vysílání se zviditelnila dokumentem o letecké tragédii ve Smolensku.

Polský konzervativní zpravodajský kanál TV Republika, který chce nabídnout objektivní, a pokud možno nezkreslené zpravodajství bez vlivu jakýchkoliv politických tlaků, už láká prostřednictvím video spotu na svém YouTube profilu na blížící se start tohoto programu. Ten by měl proběhnout během příštího měsíce, přesný termín startu však ještě oznámen nebyl. Jak upozornil server Wirtualnemedia.pl, už od středy 10. dubna by stanice měla být dostupná v zážehovém režimu prostřednictvím svého webu.

UX DAy - tip 2

K TÉMATU: Konzervativní TV Republika už si zajistila pozici na satelitu. Dostupná bude i v HD verzi

O stanici projevili v první fázi zájem především menší operátoři. Provozovatel kanálu, společnost Telewizja Niezależna, se pochlubil, že ještě před svým startem už takto získal milion potencionálních diváků. S velkými hráči prozatím zástupci stanice jednají, a to včetně společností UPC, Vectra, Multimedia, Toya a Inea. Program bude dostupný také na satelitu, a to prostřednictvím pozice 13 stupňů západně. Nejprve by měl vysílat volně, a po měsíci má dojít k jeho zpoplatnění. Předplatně by mělo činit symbolickou částku. V přepočtu na naši měnu má jít asi o 30 korun/měsíc.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).