Hlavní navigace

Kanály CBS vstoupí na náš trh 3. prosince. Vrátí se i seriály Twin Peaks a Melrose Place

30. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Do České republiky a na Slovensko budou expandovat pouze kanály CBS Reality a CBS Drama. Značky CBS Action a CBS Europa vstoupí pouze na vybrané trhy.

Společnost  Chello Central Europe dnes oznámila termín, kdy kanály Zone Romantica a Zone Reality skončí a na jejich místě se objeví nové stanice pod hlavičkou společnosti CBS Studios International. Tato chvíle nastane 3. prosince. Stanice v novém stylu, CBS Reality, CBS Drama, CBS Action a CBS Europa budou obohaceny o nejslavnější seriály a televizní filmy z rozsáhlé videotéky CBS, která obsahuje přes 70 tisíc hodin, prozradila v tiskové zprávě společnost Chello Central Europe.

K TÉMATU: Zone Reality a Zone Romantica v Česku končí, nově budou vysílat pod značkou CBS

Kromě již avizovaných seriálů jako jsou Soudkyně Judy nebo Prvních 48 hodin se tu objeví například i formáty FBI: Kriminální pátrání (FBI Criminal Pursuit) nebo Není úniku (Nowhere to Run), lifestylová show O deset mladší (10 Years Younger) či popularizující série Kdo myslíš, že jsi (Who Do You Think You Are?) spolu s cyklem Dětská pohotovost (Baby ER). Stanice CBS drama vrátí na české obrazovky seriály Městečko Twin Peaks a Melrose Place, které v 90. letech patřilo mezi nejpopulárnější formáty vedle Beverly Hills 90210.

Tipy C

Z ARCHIVU: Chello Zone zahájila reklamní kampaň na kanál Zone Reality

Převážnou část vysílaného obsahu CBS Drama bude pocházet z produkce CBS, doplní je ovšem i díla dalších výrobců včetně producentů pořadu Klub 10 tisíc, dodává Chello Central Europe. Bohužel, českého trhu se týká pouze expanze značek CBS Reality a CBS Drama, CBS Action a CBS Europa nebudou šířeny na území České republiky a Slovenska. Věříme, že placené kabelové a satelitní stanice CBS Drama a CBS Reality si díky atraktivnímu obsahu a modernímu vzhledu získají přízeň tuzemských operátorů a diváků, uvedl při této příležitosti oblastní manažer Chello Central Europe Aleš Fabík.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).