Hlavní navigace

Zkouší FTV Prima nenápadně přejít na placené VOD?

26. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ GALERIE – Doposud volná videotéka se začíná výrazně měnit. Z mobilní aplikace to ještě nepoznáte, ale při přístupu z webového prohlížeče už to vidět je…

On-line videotéka (VOD) televize Prima se během posledního roku, možná roku a půl, opravdu hodně změnila. Přibylo neuvěřitelné množství reklam, objevila se zcela nová aplikace pro Android a v brzké době se objeví i nějaká pro televizory, protože roční opce Panasonicu na Prima Play už skončila.

FTV Prima nyní zařazuje do své VOD více reklam než kdy dříve, a pokud chcete například sledovat seriál Přístav, v klidu se dostanete na osm bloků, a to ještě nepočítám občas se objevující bannery na obrazovce.

Jak jsem napsal v článku o volně dostupných videotékách na českém trhu (odkaz je zde): FTV Prima by si měla vzít příklad především ze slovenské Joj, protože jinak to může zabalit nejen u diváků, ale i u inzerentů.

Nyní se však nově objevuje možnost zhlédnout pořad zcela bez reklamy, nebo to alespoň FTV Prima tvrdí. Ve webovém prohlížeči se totiž pod oknem pořadu objevilo tlačítko Chci sledovat videa zcela bez reklam

Nabídka je pochopitelně placená, vyžaduje přihlášení k vašemu účtu (ten stejně musíte mít, pokud chcete pořady sledovat v aplikaci přes mobil) a při zaplacení ročního přístupu (449 Kč) přijde na 38 Kč za měsíc. Za klasický měsíční přístup zaplatíte jen o desetikorunu více (49 Kč), což je taktéž zanedbatelné.

A zvláštní.

BRAND24

Výše zmiňované tlačítko se zatím objevuje pouze ve webovém prohlížeči, v aplikaci pro Android jsem ho pod pořadem ještě nezaregistroval.

Podrobnější seznámení s placenou částí Prima Play pro vás chystáme.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).