Hlavní navigace

Zítra skončí analogová ČT 2 v Praze, Ústí nad Labem, Plzni a Chebu

29. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 10. 2008

O zítřejší půlnoci ukončí Česká televize analogové vysílání programu ČT 2 na pražském vysílači Žižkov, ústecké Bukové hoře, plzeňském Krašovu a chebské Zelené hoře. Vypínání se dotkne těch diváků, kteří v těchto regionech přijímají ČT 2 pozemní cestou analogově a zobrazuje se jim v pravém dolním rohu obrazovky varovný piktogram složený ze čtyř šedivých čtverečků.

K TÉMATU: Další termíny vypínání analogové ČT 2

V Praze skončí analogová ČT 2 na kanálu 41 ze Žižkova, aby na tom samém kanálu mohl hned v pátek odstartovat digitální multiplex 2 s Novou a Primou. Analogové vysílání ČT 2 z dalšího pražského vysílače Cukrák skončilo již 30. září. Na ústecké Bukové hoře se odmlčí analogová ČT 2 na kanálu 33, který od pátku využije digitální multiplex 1 s programy České televize a Českého rozhlasu.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Podrobnosti o digitálním vysílání v regionech České republiky

BRAND24

Na plzeňském Krašovu skončí analogová ČT 2 na kanálu 48, na kterém diváci od pátku naladí digitální multiplex 2 s Novou a Primou. Na chebské Zelené hoře se odmlčí analogová ČT 2 na kanálu 36, který od pátku využije digitální multiplex 1 s programy České televize a Českého rozhlasu.

DigiZone.cz připravuje na zítřek článek s dalšími podrobnostmi o vypínání analogové ČT 2

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).