Hlavní navigace

Z1 nabízí nedělní politické diskuse, moderuje je Barbora Tachecí

22. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 8. 2008

Stejně jako Česká televize a Prima, také zpravodajský kanál Z1 začal vysílat nedělní politické diskuse. Sice zatím nepravidelně, ale podle generálního ředitele Martina Mrnky televize uvažuje o jejich častějším zařazení. Po minulé neděli, kdy Z1 zařadila na poledne Interview B. T. Speciál o aktuální situaci v Gruzii, tuto neděli naváže vnitropolitickou debatou, v níž se utká středočeský hetman Petr Bendl (ODS) se svým vyzyvatelem v nadcházejících krajských volbách, poslancem Davidem Rathem (ČSSD).

BRAND24

Politické diskuse, obzvlášť ty nedělní, mají v českém televizním prostředí tradici. Uvažujeme, že je do vysílání budeme zařazovat častěji. Tentokrát nás k dalšímu duelu přiměl souhlas obou pozvaných hostů potkat se před kamerami spolu vůbec poprvé, vysvětlil Mrnka. Duel slibuje zajímavou podívanou, protože oba politici se navzájem opravdu nesnášejí a častují se různými urážkami.

Skutečnost, že oba politici ve společné televizní debatě ještě nevystoupili, okomentoval v jednom z červnových rozhovorů stínový ministr zdravotnictví Rath tím, že označil Petra Bendla za zbabělce, který se mu v televizních diskusích vyhýbá, sdělila mluvčí Z1 Ivana Dubášová. Moderátorkou diskuse, která začne v neděli ve 12:10 hod., bude Barbora Tachecí. Záznam se poté objeví i na webu televize www.z1tv.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).